Lumikolat

Lumikolat ammat­tilaisille ja koti­talouksille

Laajasta ja laadukkaasta mallistostamme löytyvät lumikolat ammattilaisille ja kotitalouksille. Valikoimamme tarjoaa omat lumikolat myös perheen pienimmille.

Pari sanaa historiasta: 1990-luvun alussa Veikko Hakkarainen oivalsi, miten lumikolasta voidaan valmistaa aiempaa kestävämpi ja pitkäikäisempi työväline. Veikon ideoinnin tulos näkyy nykyisinkin lumikolan huulilevyssä.

Suomalaista laatua

Valmistamme kaikki lumikolat alusta loppuun Suomessa, Rauman tehtaallamme.

tehty-suomessa-300x213

Mikko-lumikola

Huippusuosittu Mikko-lumikola sopii kaikentyyppisille pihoille. Se on suunniteltu sekä ammatti- että kotitalouskäyttöön. Nyt lumikolassa on uusi ergonomisempi aisamalli.

Mikko on markkinoiden ainoa lumikola, jossa huulilevyn päädyt nousevat ylös ja estävät kuupan reunan kulumisen. Kuuppa on pakkasen kestävää kierrätettävää HD-polyeteenimuovia. Sen luistavasta pinnasta märkäkin lumi irtoaa helposti. Kuupan kärkipelti on kuumasinkittyä teräslevyä ja aisat on vahvistettu sisäputkella.

LUK-80
Leveys 800 mm
Paino 6,2 kg

Mikko Talkkari -lumikola

Puhdasta jälkeä! Mikko-lumikolan tavoin myös Mikko Talkkari on suunniteltu ammatti- ja kotitalouskäyttöön. Talkkarissa on uusi ergonomisempi aisamalli. Talkkarin höyläävä kärkipelti tekee puhdasta jälkeä varsinkin sellaisilla asfaltti- ja laattapihoilla, joita ei ole poljettu piukkaan.

Talkkari toimii mainiosti myös jääkenttien puhdistuksessa. Kuupan koko ja aisamalli ovat samat kuin Mikko-lumikolassa.

LUH-80
Leveys 800 mm
Paino 6,45 kg

Mikko-lumikola säädettävällä aisalla

Kääntyy ja pitenee! Tämä malli on kooltaan ja rakenteeltaan muuten samanlainen kuin Mikko-lumikola, mutta aisassa on säädettävä lisäosa. Lisäosan pituutta voi säätää ilman työkaluja 120 mm, ja se voidaan kääntää myös ylöspäin. Kola on mahdollista varustaa myös höyläävällä kärkipellillä.

Tämäkin malli sopii kaikentyyppisille pihoille niin ammatti- kuin kotitalouskäyttöön.

LUK-80 J
Leveys 800 mm
Paino 6,3 kg

Matti -lumikola

Kätevä kevytversio! Matti-lumikola on rakenteeltaan kevyempi kuin Mikko. Matin käyttö ei vaadi niin paljon voimaa kuin ”isoveljensä”.

Tämä kotitalouskäyttöön suunniteltu kola sopii kaikentyyppisille pihoille. Erityisen loistava työkalu se on vaikkapa polkujen tekemiseen.

MAT-73
Leveys 730 mm
Paino 4,5 kg

Pikku-Mikko

Pikku-Mikko on näppärä lasten lumikola perheen pikkuväen lumitöihin. Puolitoistakiloinen Pikku-Mikko on valmistettu HD-polyeteenimuovista.

 

 

LUK-45
Leveys 450 mm
Paino 1,5 kg

Matti-XL

Matti lumikola XL

Matti XL kola on uusin lisäys Matti tuoteperheeseen.
Työleveys on 80cm ja aisa on ergonomisemmin
muotoiltu kuin Matti kolassa.

Tämä lumikola soveltuu pihan kevyisiin lumitöihin.
Matti XL kola on suunniteltu kotitalouskäyttöön.
Tämä kola soveltuu kaikentyyppisille
pihoille.

 

MAT-XL
Leveys 800mm
Paino 6,5 kg